MISSIE EN VISIE / WERKWIJZE

Swint Consulting helpt management en medewerkers een klimaat te realiseren waarin verbetering mogelijk is. Niet top-down maar samen! Rijnlands! Mede door zijn senioriteit heeft Alfred vaak werkbare ideeën verbeteringmogelijkheden. Maar hij is niet op alleen innovatie uit. Ook operationele HRM-taken worden met liefde en deskundigheid aangepakt. Opdrachtgevers ervaren meerwaarde.


Werkwijze


Alfred Swint werkt vooral bij de overheid en in de not-for-profitsector. Maar opdrachtgevers zijn ook in de marktsector te vinden. Het kan gaan om een strategisch beleidstraject, maar evengoed om instrumentontwikkeling en operationele realisatie. De kunst is de opdrachtgever meer te geven dan waar hij op rekent. En daarbij maakt het geen verschil of het gaat om beloningsvraagstukken, het ontwikkelen van een sociaal plan, een organisatieontwerp of het begeleiden van een team of individu. We houden van ons vak en onze opdrachtgevers merken dat.


Het logo


Het blad in ons logo staat voor (cyclische) groei. Zoals het blad aan de boom structuur heeft, groeit, beter wordt, zich aanpast aan de omstandigheden en verbinding met de omgeving houdt, zo is het ook met mensen en organisaties. De kunst is te groeien, niet om groter te worden maar wel beter én in de juiste verbinding met de omgeving. De menselijke figuur staat voor drive en kwaliteit. Dat betekent in ons geval dat we met beide voeten op de vloer blijven. Een hands-on mentaliteit is ons kenmerk. Interimopdrachten worden vervuld in meerdere rollen: manager, coach, coördinator, projectmanager of operationeel adviseur.

CONTACT

Adres
Postbus 555
2280 AN Rijswijk.
Contact
T 070 3967396
E info@swintconsulting.nl
Overig
KvK: 27259578
Btw: NL058784901B01